Alla inlägg den 24 mars 2008

Av Loreto - 24 mars 2008 19:06

Idag har det snöat. Mysigt! Lite sent men lite mysigt! Det som är synd är att ingen snö stannar kvar. Jag blir så mkt piggare om allt är vitt, istället för bara grått som det har varit nästan hela vintern.


I alla fall så tyckte vi att vädret var så fint att vi tog en promenad till stan för en god fika på Espresso house. Vi drack en latte och åt en toast. Det var fullt med folk men vi var helt inne snacket. Njöt av varje klunk av min Latte. Vi samtalade om mkt. Vissa saker viktigare än andra.                                                   
        

Hur som helst, mådde jag mkt bra efter promenaden, fikan och snacket. Vi gick hem hand i hand och det snöade jätte skönt på oss.

Helt klart en minnesvärd vårdag :)











Av Loreto - 24 mars 2008 00:09

Det slog mig i bilen idag att ingen är sig själv. Alla har saker som de döljer, för att de av ngn anledning inte vill berätta. Detta måste innebära att vi aldrig tillåter ngn annan veta till 100% vem vi är. Av detta drar jag slutsatsen att vi inte känner varandra!!

Visst är det underligt när man börjar tänka efter? Speciellt om man börjar med sig själv och alla de saker som man aldrig berättar för ngn. Och hur skulle det se ut om man gick runt och berättade allting om sig själv för alla.

Men nog är det unikt för människan att kunna hålla saker för sig själv.


Hur som helst är detta en intressant tanke och ville bara dela med mig av den.

Av Loreto - 24 mars 2008 00:03

Vet inte hur jag ska börja för att kunna skriva ner dessa tankar. Nog håller alla med om att kärleken är väldigt komplicerat. Ibland vet man varken in eller ut.

Som i låten av U2 "I can't live with or without you". Så bra beskrivet, känner inte alla så i alla fall ngn gång i förhållandet. Snacka om att fånga det i en mening.

Jag är i alla fall glad över min kärlek idag och det är alltid bra för mitt hjärta. Ifall Du är här och läser så vill jag tacka Dig för en bra kväll. Kanske saker blir bra från och med nu?


Skickar också nallen till den jag älskar... lite löjligt men det är ok ibland :)




Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards