Alla inlägg den 28 maj 2008

Av Loreto - 28 maj 2008 20:05

Pluggat hela dagen inför FAS tentan... 3 terminer testas på ett tillfälle!!!

Jag läser och läser och antecknar och antecknar och kommer ingenstans!! Eller jo jag kommer ju en bit MEN det tar sådan tiiiid... kan det inte bara GÅ FORT att lära sig ;)

Jag kör en jätte repetition, vilken i och för sig är mkt lämpligt men det är jobbigt att vad som helst kan komma, även ngt som man kanske inte är bäst på!!



Av Loreto - 28 maj 2008 15:48

Så duktiga de blir på en termin... skrämmande. Det bästa är att man har lärt dem. Folk har en sådan fighting spirit, de orkar så mkt. Om der bara kunde förstå det själva. Se sig själva från sidan.

På lördag är det gradering i Malmö. Kommer säkert att se minst lika bra ut där.


Gradering eller kompetenstest är en bra grej eftersom alla presterar maximalt. Mer än vad de gör under vanliga pass, vilket innebär att de pallar hur mkt som helst.



Av Loreto - 28 maj 2008 15:46

En gammal klasskompis från när jag gick i skolan i Chile har hittat mig via facebook. Där hade de lagt ut en bild på hela klassen när vi var 7 år :)

Därefter har jag frått kontakt med ytterligare tjejer som gick i den klassen. Fantastiskt!!! Så glad jag blev. Helt overkligt nästan eftersom jag annars aldrig hade hittat dem.


Nu skriver vi i alla fall till varandra och tar reda på vad som har hänt med alla.



Ovido - Quiz & Flashcards